Meteen naar de inhoud

Wij zijn aan het bouwen aan dé plek waar mensen naar een baan kunnen komen. Heel veel mensen zoeken een plek waar ze kijken naar wat je wel kunt. Waar je de kans krijgt om mee te doen en waar je mag falen. Met zo’n plek zijn ze snel weg van de zijlijn.

Omdat dit mij raakt en ik een oplossing zie, besloot ik er wat aan te doen. Mijn naam is Arie van der Vlies. Via sociale ondernemingen pakkethelden.nl en textielmakers.nl hebben wij zo’n plek. We doen echt werk voor echte klanten.

In dit filmpje leggen we binnen 2 minuten uit wat we doen en waarom.

Om meer werkplekken te creëren en om nog meer mensen een reële kans te geven op weg naar werk, heb ik mijn baan opgezegd en ga ik dit werk voltijd doen. We bouwen ondernemingen om dit duurzaam te kunnen doen.

U kunt ons daarbij helpen. Help door te geven voor ons inkomen voor de komende 2 jaar of voor materiaal. Dan staat er een organisatie die mensen naar werk helpt, die nu aan de zijlijn staan. Mensen met talenten en vaardigheden die met onze hulp, een stap kunnen maken en weer meedoen.

Concreet vragen we personen en bedrijven ons te steunen met:

  • 60.000 euro per jaar voor 2 tot 3 jaar. U kunt één van de 50 mensen zijn die ons elke maand steunt met 100 euro voor de komende 3 jaar.
  • Materiaal doneren; Denk aan koeriersfietsen, inrichting voor de werkplaats, kleine machines en grotere middelen, 5000 tot 500.000 euro, alles staat er tussen.
  • Kapitaal lenen of geven om te investeren

Direct regelen

ValutaBedrag

Eerst even contact